Algemene informatie

Voorwoord:

Ten alle tijde zijn regels opgelegd door de organiserende club leidend boven hetgeen hieronder beschreven.

Wat is de UCC:

UCC staat voor "United Club Championship". Een organisatie die 1/6 bigscale wedstrijden opnieuw nationaal wil maken.
Momenteel zien we veel activiteit in de bigscale, enkel worden helaas de lokale clubs met een vaste baan links gelaten en wordt er veel in maneges gereden. Wij willen daarom de clubs helpen en mensen terug naar de vaste banen krijgen.

Lokale clubs zijn een bron van kennis voor mensen die met onze fantastische hobby in aanraking komen. Leden kunnen nieuwkomers bijstaan met advies waar gewenst om teleurstelling te voorkomen. Vrij kunnen deelnemen aan een wedstrijd kan een volgende uitdaging geven. Wanneer wedstrijd rijden bevalt kan dit de opstap zijn tot deelname aan grotere evenementen, wie weet wel aan een heus Europees Kampioenschap.

Welke clubs doen mee ?

Na overleg is besloten met 3 clubs een race serie op te zetten waarbij plezier en fair play voorop zullen staan.

- HMRC Den Helder (www.hmrc.nl)
- Raco 2000 Utrecht (www.raco2000.nl)
- Model Racing Almkerk (facebook pagina van Almkerk)

Mocht u als club willen deelnemen in deze wedstrijd serie kan u ons contacteren.

Moet ik lid zijn van een club / een licentie aanschaffen ?

Neen ! Het is een OPEN kampioenschap dus iedereen die wil kan deelnemen, ongeacht nationaliteit. Er zal enkel startgeld worden gevraagd voor deelname. Deze kan per wedstrijd worden betaald. De volledige opbrengst komt ten goede aan de club.

Wat is de kostprijs om deel te nemen ?

De inschrijving voor een evenement zal ruime tijd op voorhand geopend worden. Inschrijven zal gebeuren via het gekende MYRCM.CH. Wanneer de inschrijving open gaat zal hier op de site gemeld worden alsook op facebook. Iedere rijder die zich inschrijft zal automatisch op de reserve lijst worden geplaatst. Pas vanaf dat een rijder betaald heeft zal deze op de definitieve lijst komen te staan. Bij vooraf betalen per overschrijving wordt een bedrag van 15€ gevraagd. De betaal gegevens zullen in u bevestigings mail van MYRCM staan. Als er op de wedstrijd dag nog plekken vrij zouden zijn kan er alsnog ingeschreven en betaald worden op de dag zelf. Hiervoor zal enkel een extra tarief gevraagd worden, wat de inschrijving op 20€ brengt.

Is race ervaring vereist om deel te nemen ?

Neen ! Iedere rijder, man of vrouw, jong of oud, ervaren racer of nieuwkomer is welkom op onze wedstrijden. Jullie zullen allemaal met de nodige hulp op weg worden geholpen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, dat is tenslotte waarom we deze hobby hebben gekozen. Een dag fun & racen !

 

Sponsors 2018